ODMH

Milieutoezichthouder junior - Gouda

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-12-2019 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Gouda Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO / Beroepssecundair on... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris Minimaal €2.127,-
Ben jij de schoolverlater met frisse nieuwe ideeën die via learning on the job tot milieutoezichthouder wil worden opgeleid? Dan ben je bij de ODMH in Gouda aan het goede adres. Wij zoeken:

Junior milieutoezichthouders
2 fte

Wat ga je doen als milieutoezichthouder?

Je bent het visitekaartje van de ODMH. Je bezoekt bedrijven (industrie en agrarisch) en controleert of zij zich houden aan de milieuwetgeving;
 • Daarnaast voer je controles op energiebesparende maatregelen uit;
 • Milieuklachten ga je zelfstandig afhandelen;
 • Je maakt verslagen over je bezoek en legt je conclusies vast in brieven;
 • Op termijn ga je ook meedraaien in de wachtdienst (buiten kantooruren).

Wat vragen wij?
 
 • Je bent een enthousiaste en energieke collega op MBO niveau. We verwachten dat je een technische of milieukundige MBO opleiding hebt afgerond;
 • Belangrijker dan ervaring is je persoonlijkheid. We zoeken een gemotiveerde en leergierige collega die handig is met computersystemen;
 • In deze job is goed kunnen omgaan met mensen cruciaal. Je staat communicatief stevig in je schoenen en blijft rustig bij weerstand;
 • Ben je een doorpakker die zich niet van de wijs laat brengen, dan zijn wij opzoek naar jou;
 • Omdat je bedrijven bezoekt is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou

De ODMH heeft een leuke baan voor jou met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team van professionals in een informele omgeving.

Wij bieden je een startersbaan met doorgroeimogelijkheden. Ervaring met toezichthouden vinden wij niet noodzakelijk. Je wordt het eerste jaar intern opgeleid tot een volwaardig toezichthouder. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Hier bieden wij voldoende ruimte voor.
 • Je krijgt bij ons een tijdelijke aanstelling voor één jaar en wordt het eerste jaar geplaatst in schaal 7 CAO SGO (minimaal € 2.127,-). Als je goed functioneert is plaatsing in schaal 8 en een vaste aanstelling een volgende stap.
 • De ODMH heeft regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest;
 • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto. Wij stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets en hebben daar goede regelingen voor.
 • We beschikken over parkeerplekken met elektrische laadpalen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan vóór 14 januari 2020.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze startersbaan dan kun je bellen met Caroline Demmendal, teamleider Handhaving Noord (088-54 50 372 of 06 - 13590519 ) of met Jan-Gert van Helvert, teamleider Handhaving Zuid (088-54 50 153 of 06 – 83245339.

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure Marie-Louise Henket, HR-adviseur (088-54 50 301).

In de periode tussen Kerst en Nieuwjaar zijn wij minder bereikbaar. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar solliciteren@odmh.nl. Wij zullen de vraag doorzetten naar de juiste collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

WWW.ODMH.NL

De ODMH draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Dit doen we door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte ervan uit te voeren in opdracht van de regiogemeenten en de provincie Zuid-Holland. De ODMH heeft vier afdelingen; bouw- en woningtoezicht, bedrijven, expertise en bedrijfsvoering.

Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?
Via de knop kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen.

Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je al een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mail inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je het opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Klik dan op de 'Solliciteer" button.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Caroline Demmendal
Telefoon 0031 6 13590519

Vestigingsplaats

Solliciteer